Bli kjent med vår nye salgssjef, Jonatan!

05.09.23


5 minutter

24. august hadde Jonatan Killingstad sin første arbeidsdag hos Digital Opptur Drammen. Jonatan er ansatt som salgssjef, og har allerede blitt kastet inn i en hektisk hverdag i Drammen! Bli bedre kjent med vårt nyeste tilskudd her.

Hvor har du jobbet tidligere, og med hva?

 • Jeg har de siste årene blant annet drevet eget byrå innenfor rådgivning, sponsorsalg og event. Jeg har også jobbet som Account Manager i Journey Group, og startet en grossist for elbilladere. 

Hva er dine nøkkelferdigheter?

 • Det tror jeg må være evnen til å forstå kundens behov og sette sammen en strategi for å skape suksessoppskriften de trenger for å lykkes med de målene de ønsker å nå. Evnen til å bryte ned komplekse problemstillinger for å finne riktige måter å løse dem på. 

Hvorfor ble det Digital Opptur?

 • Jeg visste om Digital Opptur fra tiden jeg jobbet i Journey, og så hvilke kunder de klarte å lande. Da jeg søkte nye utfordringer tok jeg kontakt med Joakim for å se om kanskje ikke vi kunne finne på noe gøy sammen. Jeg mener de har helt riktig tilnærming til kundene i dagens marked og leverer solide løsninger. Utrolig gøy å få jobbe mer med det lokale næringslivet og kanskje bidra til flere suksesshistorier fra Drømmen by. 

Kommentar fra sjefen; 

 • Ansettelsen av Jonatan som salgssjef for Digital Opptur kommer som siste ledd i en rekke ansettelser for å styrke teamet vårt. 
  Vi har hatt en forrykende vekst til nå, og har godt med innkommende leads ukentlig. Jonatan sin væremåte og nettverkstilgang gjorde at vi ikke måtte tenke lenge før vi fikk han inn i våre rekker!

  Nå vil han være vårt ansikt utad i eksisterende nettverkssammenheng og bidra til å skaffe salg i kanaler vi enda ikke har satt vårt fotavtrykk. Jeg gleder meg til å se hvilke kunder Jonatan drar opp av hatten.

Fem kjappe

Sommer eller vinter?

 • Sommer, 10/10 ganger. 

Google eller Bing?

 • Google. Men tror folk blir overrasket over hvor bra Bing kan fungere også. 

Skutebrygga eller Aker Brygge?

 • Skutebrygga er mer min stil! 

Hund eller katt?

 • Er såpass livsglad at det må bli hund. 

En ting du hadde tatt med deg hvis du ble strandet på en øde øy?

 • Øks.

Ønsker du en prat med Jonatan eller en av våre andre flinke ansatte? Kontakt oss her!

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024