Inhouse opplæring

Hold deg oppdatert og bevar kunnskapen internt i bedriften!

Å henge med i den faglig utviklingen er krevende og tar tid. I Digital Opptur bruker vi allerede mye tid på å oppdatere oss, teste og se på nye funksjoner, formater, annonser og muligheter. Dette ønsker vi å dele med deg.

Vi hjelper deg å være oppdatert

Gjennom hele året deler vi vår kunnskap med deg, og holde dere oppdatert med det siste innen digital markedsføring. I tillegg setter vi av en hel dag til å jobbe sammen med dere hvert kvartal så dere kan få svar på deres spørsmål, og tilbakemelding på kampanjer, resultater og annonser.

Tanken er at dere har mange flinke ansatte som har det daglige ansvaret for markedsføringen i bedriften, men at en jevnlig oppdatering og tilgang til vårt fagmiljø kan hjelpe og løfte dere til en digital opptur.

Langsiktig hjelp

Hvert kvartal planlegger og gjennomfører vi en workshop. Her vil vi avtale hva som skal være tema med innspill fra dere. I tillegg vil vi ta med nyheter fra digital markedsføring som vil være relevant for dere.

Mellom hver workshop får dere jevnlig oppdateringer på hva som skjer. Dette gir dere løpende puls på det viktigste, og et godt grunnlag for neste workshop. De faglig oppdateringene vil skje digitalt enten med en epost, guide, video eller lignende. 

Workshopene kan avholdes i våre lokaler i Oslo eller Drammen, evt hos dere.

Eksempler på temaer i workshop’ene kan være:

 • Få kontroll over kundereisen og din digitale strategi
 • Hvilke kanaler er riktig for deg og hva skal du legge ut når
 • Få bedre resultater i sosiale medier
 • Er du synlig når noen søker etter deg? Gjennomgang av betalt og organisk søk
 • Hvordan lykkes med SEO? Hva bestemmer din rangering i søk?

Vi vil naturligvis skreddersy og avtale de mest aktuelle workshop'ene for deg og din bedrift.

Hvem passer dette for

Å dele kunnskap er viktig for å kunne utvikle seg. Vi tror dette passer best for de som har en liten markedsavdeling som kan ta ny kunnskap og muligheter ut i kampanjer og skape resultater.

En egen inhouse markedsavdeling som i samspill med vårt fagmiljø kan vokse og utvikle seg til å være både oppdatert og faglig dyktig. 

Flere av samlingene vil kunne passe å ta med flere fra ledelsen i selskapet for å forankre og diskutere hvordan dere som selskap skal være synlig i det digitale landskapet.

Kunnskap deles best over tid og denne opplæringen går over ett år. 

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan hjelpe dere.

Lurer du på noe?


  På utkikk etter lesestoff?

  Meld deg på vårt nyhetsbrev
   
  Alle rettigheter reservert 2024