Kurs

Kurs og opplæring er en viktig del av Digital Opptur sin visjon og ønske om å dele kunnskap.

Vi holder jevnlig kurs innen tjenestene vi leverer og har også mulighet til å skreddersy egne kurs og workshops for din bedrift.

Om du heller skulle foretrekke webinar, er det bare å melde seg på og får oversikt over de vi holder her.

Kurs i digital markedsføring

Vi i Digital Opptur jobber med dette hver dag og har gjennom vår erfaring opparbeidet oss masse kunnskap. Denne ønsker vi å dele med dere og tilbyr derfor jevnlig kurs.

Kursene foregår i små grupper med maks 8 deltakere for tett kontakt og oppfølging. Med en grundig og pedagogisk tilnærming gir vi deg en grundig opplæring i ulike temaer.

Du får konkrete råd og tips til hva som er lurt å gjøre og hva du bør passe på å unngå. Vi bruker ekte eksempler for å vise deg sammenhengen mellom teori og praksis.

Dette sier våre kursdeltakere

Kurset var tydelig og direkte, og ble formidlet på en pedagogisk og god måten å lære bort på. Kursholder var flink til å engasjere oss, og det ble aldri kjedelig.
Kursdeltaker
Det var basic uten å dvele for mye ved oppstartsdetaljer. Vi fikk gode tips som umiddelbart kunne settes i verk for å bedre eksisterende annonse. Styrket utvilsomt bevisstheten på søkeord og annonsetekst.
Kursdeltaker
Kurset var veldig konkret og bra. Jeg lærte masse og likte veldig godt hvordan vi fikk prøve selv med stødig veiledning og hjelp.
Kursdeltaker
Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024