Digital Opptur Oslo

Velkommen til Oslo-kontoret! Det var her det hele startet i 2017. Du finner Digital Opptur på Epicenter ved Holbergs plass, hvor vi faktisk var den første bedriften som flyttet inn. Her sitter rundt 20 dyktige fagpersoner. Alle har sine egne tøfler, bilde på veggen, vi har egen sofakrok, møterom, god kaffe og - hvis du har råflaks - kanskje nystekte vafler!

Kontoret i Oslo har en rekke soner og ulike steder vi kan sitte å jobbe - enten alene eller sammen med andre. I tillegg har vi tilgang til hele Epicenter med møterom, kaffekroker, treningsrom og en veldig god restaurant. Her sitter vi sammen med en rekke andre bedrifter som gjør det både mer sosialt og hyggelig.

Hos oss skal du alltid få ærlige vurderinger og råd som er best mulig for deg - ikke for oss. På Oslo-kontoret sitter det eksperter med et over gjennomsnittlig engasjement innenfor:

Digital MarkedsOperatør (DMO)

Visste du at vi tilbyr det vi kaller “verdens mest relevante deltidsjobb for studenter”?

Hvert år ansetter vi flinke markedsføringsstudenter, som får praktisk erfaring ute hos kundene våre under veiledning.

Studentene kalles DMO (digital markedsoperatør), og de blir imponerende flinke på kort tid. I en bransje som utvikler seg fra uke til uke, holder det nemlig ikke med forelesningene på høyskolen hvis du vil være blant de mest attraktive på jobbmarkedet!

DMO-opplegget skjer hovedsakelig i Oslo, men vi har også DMO'er i Drammen.

Les mer om Digital MarkedsOperatør her

Noen kunder vi jobber med i Digital Opptur Oslo

Ansatte i Oslo

Fagleder Betalt Søk
Fagleder Sosiale Medier
Opptur-ansvarlig
Seniorrådgiver
Daglig leder
Digital MarkedsOperatør
Digital MarkedsOperatør

Kontakt oss Digital Opptur i Oslo


    Meld deg på vårt nyhetsbrev
     
    Alle rettigheter reservert 2024