Personvernerklæring

Personvern og behandling av personopplysninger er et viktig element i arbeidet til Digital Opptur, og på denne siden kan du lese mer om dette.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du kontakter oss blir informasjonen du har fylt ut, minimum navn og epost, lagret for videre kommunikasjon. Har du meldt deg på kurs blir også informasjon om hvilket kurs og antall deltakere lagret.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Epost / Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev på ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og du må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering, som også krever verifisering av epostadressen din.

Du kan når som helst melde deg av epostene ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten. Når du melder deg av vil du ikke lengre motta nyhetsbrev fra oss. Personopplysningene som er registrert og lagret ifm nyhetsbrevet blir gjennomgått årlig og de som har meldt seg av blir slettet.

CRM

Kunder av Digital Opptur blir lagret i vårt CRM-system for å oppfylle krav til avtalen vi har inngått i tillegg til pålagte krav fra myndigheter. Ved avslutning av et kundeforhold vil data oppbevares så lenge det er pålagt fra blant annet bokføringsloven og regnskapsloven.

Vi lagrer også informasjon som navn, epost, telefonnummer og arbeidsgiver på potensielle kunder.

Analyse

Vi benytter Google Analytics, via Google Tag Manager, for innsikt i adferden på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics er satt opp med anonymisering av IP-adresse slik at den ikke skal kunne knyttes til enkeltpersoner. Bruk av remarketing skjer ikke på individ-nivå og det skal ikke være mulig å identifisere enkeltpersoner.

Digital Opptur oppbevarer via Google Analytics data i 26 måneder. Oppbevaringsperioden gjelder for data på bruker- og hendelsesnivå som er knyttet til informasjonskapsler og annonseringsidentifikatorer. Når data når slutten av oppbevaringsperioden, slettes de automatisk på månedlig basis.

Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du kan lese mer om Google sin privacy policy her.

Digital Opptur er tilstede på en rekke kanaler som YouTubeFacebook og Instagram. Med mindre annet er opplyst samler ikke vi inn opplysninger for lagring. De ulike plattformene har egen informasjon om hva de samler inn som du kan lese om for YouTube Privacy PolicyFacebook Privacy Policy og Instagram Privacy Policy.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Kundeopplysninger oppbevares så lenge du er kunde og i en periode for å oppfylle lovpålagte  juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en brukerkonto på nettsiden vår eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss.

Digital Opptur har kontorer sentralt i Oslo.

Adresse:

Digital Opptur AS
Edvard Storms gt 2
0166 Oslo

For å sende oss en beskjed eller spørsmål bruk kontaktskjema vårt. Vi vil svare deg så raskt som mulig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2021