Rådgivning

Gode råd er verdifulle, og når det kommer til det digitale er det viktig med gode råd.  Kombinasjonen av erfaring og nysgjerrighet gjør at vi kan gi deg gode råd. I tillegg er vi uavhengig og opptatt av å gi deg de beste rådene slik at du vil anbefale oss til flere.

For å kunne gi deg de beste rådene må vi bli kjent med både deg og bedriften din.

Digital Strategi

Med en digital strategi legger du planer og setter mål for hva du ønsker med din tilstedeværelse digitalt. Dette blir sentralt i arbeidet fremover for å oppnå de målene som er satt.

Med så mange muligheter og en kundereise som stadig blir mer kompleks er det viktig med en god digital strategi.

Sammen kan vi stille de riktige spørsmålene slik at vi setter kursen rett vei og øker sannsynligheten for gode resultater.

Digital Prosessendring

Instagram er med sin visuelle oppbygging en viktigere kanal for annonsering og merkevarebygging for bedrifter i Norge. Med stadig bedre muligheter til målretting og bygging av målgrupper enn mange andre kanaler åpner det seg en rekke muligheter.

Annonseringen på Instagram styres gjennom Facebook og disse kanalene kombineres ofte, men ikke alltid.

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring handler om markedsføring via digitale kanaler. Disse åpner opp for nye muligheter til både målretting, budskap og ikke minst analyser.

Hva du bør gjøre av digital markedsføring er helt avhengig av hvilke mål du har og hva du tilbyr. Vi skreddersyr og anbefaler det som passer til deg.

Performance Marketing

Performance Marketing – eller resultatbasert markedsføring – er ikke noe nytt, men det er fortsatt alt for få som virkelig jobber med fokus på lønnsomhet og resultater.

For oss er det viktig å kunne synliggjøre resultatene som er skapt og ha et tett fokus på at du ikke bruker mer penger enn du tjener. Da er det ikke lønnsomt.

Innholdsproduksjon

Innhold er kjernen i innholdsmarkedsføring. Originalt, oppdatert og relevant innhold er verdifullt fra et SEO-perspektiv, men gir også massevis av andre bonuspoeng.

Vi kan rådgivning!

Kontakt oss for en hyggelig prat i dag

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2022