Sosiale Medier

Hele 73% av alle nordmenn bruker et sosialt medium daglig. Sosiale medier er derfor en viktig del av vår hverdag.

Er du opptatt av å nå ut til alle disse med et budskap?

Facebook

Facebook blir en stadig viktigere kanal for annonsering og merkevarebygging for bedrifter i Norge. Med bedre muligheter til målretting og bygging av målgrupper enn mange andre kanaler åpner det seg en rekke muligheter.

Gjennom Facebook kan du også annonsere på Instagram og i Facebook sitt Audience Network som er en samling av apper og nettsider åpnet opp for annonser fra Facebook.

Instagram

Instagram er med sin visuelle oppbygging en viktigere kanal for annonsering og merkevarebygging for bedrifter i Norge. Med stadig bedre muligheter til målretting og bygging av målgrupper enn mange andre kanaler åpner det seg en rekke muligheter.

Annonseringen på Instagram styres gjennom Facebook og disse kanalene kombineres ofte, men ikke alltid.

LinkedIn

LinkedIn har i de senere år vokst til å bli verdens største profesjonelle nettverk og egner seg mer og mer som et markedsføringsverktøy.

1,2 millioner nordmenn er i dag tilgjengelig på LinkedIn (Ipsos, 2022) og de aller fleste virksomheter har bedriftsprofil. En god strategi på LinkedIn kan hjelpe deg med å generere leads, få trafikk inn til nettsiden og til å bygge din merkevare.

Snapchat

Snapchat er effektiv som markedsføringsverktøy, men kanalen og formatet egner seg svært godt for raske budskap, gjerne tilpasset en yngre målgruppe.

I Norge har i overkant av 2,8 millioner mennesker en profil på Snapchat (Ipsos, 2022). Med så mange brukere og stadig bedre muligheter til å velge hvem du skal snakke med er dette en kanal som blir stadig mer spennende.

TikTok

Siden april 2022 har antall brukere i Norge økt fra 963.000 til 1,7 millioner brukere i juli (Tiktok, 2022). Fler og fler velger å benytte seg av plattformen, ettersom mulighetene for stor organisk rekkevidde er god. Kanalen blir brukt som en underholdningsplattform, der brukerens egne materiell står i fokus. Potensialet er enormt!

Twitter

Twitter er et nettsamfunn som lar brukere dele selv og se andre sine meldinger (Tweets). Her er det 1,2 millioner brukere som benytter seg av plattformen (Ipsos, 2022). Twitter har et enormt potensiale for annonsering da den har  en god rekkevidde hos relevante målgrupper. I tillegg får man mye for pengene, og  generelt god / høy klikkrate. 

Pinterest

Pinterest er et sosialt medium som i stor grad brukes for å få inspirasjon. Dette kan være inspirasjon til oppussing, interiør, mote, oppskrifter og mye mer. Videoer og bilder deles som såkalte Pins og brukere kan lagre disse i ulike tavler (boards).

På Pinterest kan du både skaffe oppmerksomhet og øke interesse med bilde- og videoannonser eller du kan skaffe konverteringer og salg med konvertering- og katalogkampanjer.

Trenger du hjelp med annonsering i Sosiale Medier?

Benytt skjema under

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2022