Hva gjør vi

Digital Opptur hjelper deg med å bli oppdaget, funnet og skape verdi i det digital økosystemet. Vår kompetanse strekker seg fra grundige analyser til hvordan nå ut med riktig budskap til de riktig personene.

For å lykkes må vi sette noen mål og vite hva som er suksess. Det inkluderer gode og ærlige råd slik at du både forstår hva som er mulig, hva som er lurt og hvorfor vi gjør som vi gjør.

Rådgivning

Gode råd er verdifulle, og når det kommer til det digitale er det viktig med gode råd. Kombinasjonen av erfaring og nysgjerrighet gjør at vi kan gi deg gode råd. I tillegg er vi uavhengig og opptatt av å gi deg de beste rådene slik at du vil anbefale oss til flere.

For å kunne gi deg de beste rådene må vi bli kjent med både deg og bedriften din. Vi er derfor opptatt av å jobbe tett sammen med dere.

Vi ønsker å gi deg gode råd innen alle områder vi jobber med, og støttet av data og innsikt. 

Les mer om Rådgivning

Søkemotorannonsering (SEM)

Annonser på Google og Bing kan være en svært lønnsom kanal og dette er noe enhver annonsør bør benytte seg av. Riktig utført vil du få veldig gode resultater og annonser som kan styres ned til hver minste detalj.

Men hvilke søkeord skal du være synlig på, og hvordan lager du de beste annonsene? Det kan vi hjelpe deg med.

Les mer om Søkemotorannonsering (SEM)

Sosiale Medier

Sosiale Medier er mye mer enn Facebook - selv om det fortsatt er den største kanalen. Hvordan du bør bruke sosiale medier henger tette sammen med hvem du skal nå ut til, hva du selger og hva slags materiale du her. 

Sammen kan vi finne de kanalene som gir deg de beste resultatene.

Les mer om Sosiale Medier

Digital MarkedsOperatør (DMO)

Digital MarkedsOperatør er en “hybridløsning” som gir deg effektiv tilgang til dyktige personer, handlekraft og fagkunnskap – uten å ansette.

Med denne løsningen så får du en dyktig person hos deg hver uke, samtidig som du kan være trygg på at denne personen blir ivaretatt og fulgt opp faglig – hver uke.

Dermed kombineres det beste fra både in-house og byrå.

Les mer om Digital MarkedsOperatør (DMO)

Analyse

Analyse blir stadig viktigere for å kunne skille det som fungerer fra det som ikke fungerer. Det er mange ulike analyser og omfang, og vi kan hjelpe deg med både enkle og omfattende analyser.

Mengden data gjør at behovet for analyse stadig blir viktigere og vi ser hvordan tid og innsats på analyse gir både mer innsikt og bedre avgjørelser. Finn ut om det funker?

Les mer om Analyse

Søkemotor optimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering handler om å optimalisere nettsidene for å rangere best mulig i søkemotorer. Vi hjelper deg med både det tekniske og strategiske slik at du kan få trafikk fra søkemotorene.

Brukere søker etter både produkter og løsninger og vi vet hvor viktig det er å være godt synlig i søkemotorene, og da spesielt Google. Søkemotoroptimalisering (forkortet SEO) er i kombinasjon med Google Ads effektivt for å få mye av den riktige trafikken.

Les mer om Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kontakt oss

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2021