Hvem er vi

Digital Opptur er et moderne digitalbyrå, med kontor i Oslo og Drammen, som hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler enten det er å få flere til å besøke nettsiden din, eller få flere til å konvertere og kjøpe noe.

Vårt mål er å hjelpe deg med å skape gode resultater.

Det betyr å gi gode råd som passer for deg, hjelpe til med analyser om hvem, hva eller hvordan - og i mange tilfeller sette opp og ta vare på annonser enten det er på Google, Facebook, Snapchat eller en av de mange andre mulighetene.

Alt dette er mulig takket være de fantastiske ansatte i Digital Opptur. Felles for alle som jobber her er en nysgjerrighet på hvordan ting kan bli bedre, men også et genuint ønske om å dele kunnskap både med hverandre og med deg.

Les også: Derfor har vi chip i hånden

Digital Opptur er opptatt av å sette seg godt inn i kundenes hverdag, samtidig som vi skal gi tydelige råd og anbefalinger. Alle ansatte i Digital Opptur er over gjennomsnittet glad i å skape gode resultater og fornøyde kunder.

Vi er opptatt av å dele kunnskap – internt og eksternt slik at vi og andre kan tilnærme oss ny kompetanse og videreutvikle oss. Les om tips og triks, samt nyheter på bloggen vår her.

Digital Opptur er medlem i Bra Søk og er opptatt å følge retningslinjene og bransjestandarer. Eier av selskapet Erik Storm er styremedlem i Bra Søk, i tillegg til at flere av de ansatte er med i eksterne faggrupper.

Kontakt oss for en hyggelig prat
    Meld deg på vårt nyhetsbrev
     
    Alle rettigheter reservert 2024