Bli med på oppturen!

Digital Opptur er et moderne digitalbyrå som hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler enten det er å få flere til å besøke nettsiden din, eller få flere til å konvertere og kjøpe noe.

Lønnsomme kampanjer

Basert på data og analyse gir vi konkrete råd og anbefalinger, holder kurs og workshops. Bruk data til å ta bedre avgjørelser med fokus på lønnsomhet.

Bli oppdaget av flere

Riktig budskap til riktig person gir resultater. Med god bruk av digitale kanaler, analyse og performance marketing kan du bli oppdaget av flere som er interessert i hva du tilbyr.

Rådgivning og strategi

Gode råd basert på en kombinasjon av data og erfaring. Vi hjelper deg med både store og små spørsmål innen digital markedsføring og rådgivning slik at du skal forstå hva du bør gjøre.

Analyse og sporing

Innsamling av riktig data er avgjørende for god analyse og avgjørelser som er riktig for deg. Vi hjelper deg hele veien fra sporing, datainnsamling, analyser og strategi.

Du er i godt selskap

Annonsering på Sosiale Medier

Annonsering på Facebook gir muligheter til å målrette skreddersydde budskap og skape resultater som få andre kanaler kan tilby. Kombinerer du de med Instagram og Snapchat blir ofte resultatene enda bedre.
Mer om Facebook-annonsering

Annonsering på Google

Vis relevante annonser når noen søker etter det du tilbyr. Vi hjelper deg med Google Ads og Bing Ads uansett om du har stor eller liten konto.
Mer om Google Ads-annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsidene for å rangere best mulig i søkemotorer gjennom å være relevant for brukere. Vi hjelper deg med både det tekniske og strategiske slik at du kan få trafikk og inntekter fra søkemotorene.
Mer om Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kurs og workshops

Kurs og opplæring er en viktig del av Digital Opptur sin visjon og ønske om å dele kunnskap. Vi holder jevnlig kurs innen Facebook og Instagram og Google Ads og har også mulighet til å skreddersy egne kurs og workshops for din bedrift.
Mer om kurs og workshops

Hold deg oppdatert med Digital Opptur-bloggen

Livestream shopping er fremtidens shopping

Livestream shopping er fremtidens retail, og vil fortsette å øke i 2023.  Livestream shopping er ikke nytt. I Asia har […]

17.11.22

10 min

5 minutter

Bli helt rå på TikTok-strategi

Flere får øynene opp for hva en god TiKTok-strategi kan gjøre for bedriften. Her får du tipsene!

07.11.22

10 min

7 minutter

Hvordan lage karusell-innlegg på Facebook organisk?

Har du også lurt på hvor det ble av funksjonen der man kunne lage karusell-innlegg på Facebook? Da mener jeg […]

01.11.22

10 min

5 minutter

LinkedIn har fått sin egen business manager

LinkedIn har lansert en ny styringsplattform: LinkedIn Business Manager. Hva betyr dette for deg? Vi har ventet lenge på at […]

25.10.22

10 min

5 minutter

Slik lager du en god destinasjonsside for annonsene dine

Bedre destinasjonsside, bedre annonsepriser;)

17.10.22

10 min

5 minutter

Hvordan maksimere salget i nettbutikken under Black Friday

Black Friday og årets største shoppingsesong er rett rundt hjørnet. Her er sjekklisten som gjør nettbutikken din klar for moroa.

11.10.22

10 min

5 minutter

1 2 3 44

Noen av våre spennende kunder

Lurer du på noe?

Benytt skjemaet under

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2022
arrow-down