Bli med på oppturen!

Digital Opptur er et moderne digitalbyrå som hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler, enten det er å få flere til å besøke nettsiden din, eller få flere til å konvertere og kjøpe noe.

Lønnsomme kampanjer

Basert på data og analyse gir vi konkrete råd og anbefalinger, holder kurs og workshops. Bruk data til å ta bedre avgjørelser med fokus på lønnsomhet.

Bli oppdaget av flere

Riktig budskap til riktig person gir resultater. Med god bruk av digitale kanaler, analyse og performance marketing kan du bli oppdaget av flere som er interessert i hva du tilbyr.

Rådgivning og strategi

Gode råd basert på en kombinasjon av data og erfaring. Vi hjelper deg med både store og små spørsmål innen digital markedsføring og rådgivning slik at du skal forstå hva du bør gjøre.

Analyse og sporing

Innsamling av riktig data er avgjørende for god analyse og avgjørelser som er riktig for deg. Vi hjelper deg hele veien fra sporing, datainnsamling, analyser og strategi.

Du er i godt selskap

Annonsering på Sosiale Medier

Annonsering på Facebook gir muligheter til å målrette skreddersydde budskap og skape resultater som få andre kanaler kan tilby. Kombinerer du de med Instagram og Snapchat blir ofte resultatene enda bedre.
Mer om Facebook-annonsering

Annonsering på Google

Vis relevante annonser når noen søker etter det du tilbyr. Vi hjelper deg med Google Ads og Bing Ads uansett om du har stor eller liten konto.
Mer om Google Ads-annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsidene for å rangere best mulig i søkemotorer gjennom å være relevant for brukere. Vi hjelper deg med både det tekniske og strategiske slik at du kan få trafikk og inntekter fra søkemotorene.
Mer om Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kurs og workshops

Kurs og opplæring er en viktig del av Digital Opptur sin visjon og ønske om å dele kunnskap. Vi holder jevnlig kurs innen Facebook og Instagram og Google Ads og har også mulighet til å skreddersy egne kurs og workshops for din bedrift.
Mer om kurs og workshops

Hold deg oppdatert med Digital Opptur-bloggen

Forskjellen mellom effektivitet i markedsføring og effektive markedstiltak.

Kjenner du deg igjen i det evige presset om å ha effektive kampanjer og markedsføringstiltak i strategien din, uten at […]

22.03.23

10 min

5 minutter

Markedsføring på Pinterest

Har du innhold som kan inspirere folk? Selger du visuelt fine produkter, eller selvutvikling? Sjekk om du burde investere i […]

15.03.23

10 min

5 minutter

19 e-postkampanjer til din nettbutikk

E-post er en av de eldste formene for digital kommunikasjon vi har, men også en av de mest effektive digitale […]

08.03.23

10 min

5 minutter

Ny daglig leder i Digital Opptur 

Ida Pettersen tar over som ny daglig leder i Digital Opptur AS, og gründer Erik Storm tar rollen som “Opptur-ansvarlig”. […]

03.03.23

10 min

5 minutter

Er Google Analytics ulovlig?

Det norske Datatilsynet kom 1. mars 2023 med en melding om “Google Analytics-saken” hvor de viser til en installasjon på […]

02.03.23

10 min

5 minutter

SEO-strategi: hvordan lykkes i 2023

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en viktig del av markedsføring som kan gi mye verdi, men er samtidig et omfattende fagområde som […]

22.02.23

10 min

6 minutter

1 2 3 47

Noen av våre spennende kunder

Lurer du på noe?

Benytt skjemaet under

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2023
arrow-down