Bli med på oppturen!

Digital Opptur er din dedikerte partner som skaper skreddersydde løsninger for at du skal lykkes med din digitale markedsføring. Våre eksperter hjelper deg med å bygge en sterk digital tilstedeværelse, engasjere kundene dine og skape vekst!

Rådgivning og strategi

Gode råd basert på en kombinasjon av data og erfaring. Vi hjelper deg med både store og små spørsmål innen digital markedsføring og rådgivning slik at du skal forstå hva du bør gjøre.

Lønnsomme kampanjer

Basert på data og analyse gir vi konkrete råd og anbefalinger, holder kurs og workshops. Bruk data til å ta bedre avgjørelser med fokus på lønnsomhet.

Bli oppdaget av flere

Riktig budskap til riktig person gir resultater. Med god bruk av digitale kanaler, analyse og performance marketing kan du bli oppdaget av flere som er interessert i hva du tilbyr.

Analyse og sporing

Innsamling av riktig data er avgjørende for god analyse og avgjørelser som er riktig for deg. Vi hjelper deg hele veien fra sporing, datainnsamling, analyser og strategi.

Du er i godt selskap

Annonsering på Sosiale Medier

Annonsering på Facebook gir muligheter til å målrette skreddersydde budskap og skape resultater som få andre kanaler kan tilby. Kombinerer du de med Instagram og Snapchat blir ofte resultatene enda bedre.
Mer om Facebook-annonsering

Annonsering på Google

Vis relevante annonser når noen søker etter det du tilbyr. Vi hjelper deg med Google Ads og Bing Ads uansett om du har stor eller liten konto.
Mer om Google Ads-annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsidene for å rangere best mulig i søkemotorer gjennom å være relevant for brukere. Vi hjelper deg med både det tekniske og strategiske slik at du kan få trafikk og inntekter fra søkemotorene.
Mer om Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kurs og workshops

Kurs og opplæring er en viktig del av Digital Opptur sin visjon og ønske om å dele kunnskap. Vi holder jevnlig kurs innen Facebook og Instagram og Google Ads og har også mulighet til å skreddersy egne kurs og workshops for din bedrift.
Mer om kurs og workshops

Hold deg oppdatert med Digital Opptur-bloggen

Her er Martin – vår nye rådgiver i sosiale medier

Hvis du bruker oss som sparringspartner på sosiale medier, har du kanskje allerede møtt vår nye kollega? Martin Hagen har […]

12.07.24

10 min

5 minutter

Se våre bortekontorer

Bortekontor, hjemmekontor eller kontorkontor – hos Digital Opptur er det viktigste at kundene er fornøyde. Hvis det passer bedre å […]

04.07.24

10 min

5 minutter

Case: Energima – Synlighet og employer branding

Femdobling i antall visninger på Facebook og tredobling i antall følgere på LinkedIn er noen av resultatene for Energima det […]

01.07.24

10 min

5 minutter

Vi har laget vår egen SEO-GPT

Mangler du metatitler og metabeskrivelser på nettsidene dine? Vi har laget en kjapp løsning! Hva skjer på kontoret ditt når […]

25.06.24

10 min

5 minutter

Hva er greia med kontortøflene våre?

Neste gang du logger på et digitalt møte med oss, kan du tenke på at vi sannsynligvis har tøfler på bena.

24.06.24

10 min

5 minutter

Hvordan SEO-optimalisere en artikkel

Helt grønn på hvordan du SEO-optimaliserer en artikkel? Her er en enkel oppskrift.

13.06.24

10 min

5 minutter

1 2 3 55

Noen av våre spennende kunder

Lurer du på noe?

Benytt skjemaet under


    Meld deg på vårt nyhetsbrev
     
    Alle rettigheter reservert 2024
    arrow-down