Bli med på oppturen!

Digital Opptur er din dedikerte partner som skaper skreddersydde løsninger for at du skal lykkes med din digitale markedsføring. Våre eksperter hjelper deg med å bygge en sterk digital tilstedeværelse, engasjere kundene dine og skape vekst!

Rådgivning og strategi

Gode råd basert på en kombinasjon av data og erfaring. Vi hjelper deg med både store og små spørsmål innen digital markedsføring og rådgivning slik at du skal forstå hva du bør gjøre.

Lønnsomme kampanjer

Basert på data og analyse gir vi konkrete råd og anbefalinger, holder kurs og workshops. Bruk data til å ta bedre avgjørelser med fokus på lønnsomhet.

Bli oppdaget av flere

Riktig budskap til riktig person gir resultater. Med god bruk av digitale kanaler, analyse og performance marketing kan du bli oppdaget av flere som er interessert i hva du tilbyr.

Analyse og sporing

Innsamling av riktig data er avgjørende for god analyse og avgjørelser som er riktig for deg. Vi hjelper deg hele veien fra sporing, datainnsamling, analyser og strategi.

Du er i godt selskap

Annonsering på Sosiale Medier

Annonsering på Facebook gir muligheter til å målrette skreddersydde budskap og skape resultater som få andre kanaler kan tilby. Kombinerer du de med Instagram og Snapchat blir ofte resultatene enda bedre.
Mer om Facebook-annonsering

Annonsering på Google

Vis relevante annonser når noen søker etter det du tilbyr. Vi hjelper deg med Google Ads og Bing Ads uansett om du har stor eller liten konto.
Mer om Google Ads-annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsidene for å rangere best mulig i søkemotorer gjennom å være relevant for brukere. Vi hjelper deg med både det tekniske og strategiske slik at du kan få trafikk og inntekter fra søkemotorene.
Mer om Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kurs og workshops

Kurs og opplæring er en viktig del av Digital Opptur sin visjon og ønske om å dele kunnskap. Vi holder jevnlig kurs innen Facebook og Instagram og Google Ads og har også mulighet til å skreddersy egne kurs og workshops for din bedrift.
Mer om kurs og workshops

Hold deg oppdatert med Digital Opptur-bloggen

5 ting nye kunder ofte lurer på

Er du ny kunde i Digital Opptur og vil sikre at du får valuta for pengene? Vi skjønner godt at […]

01.02.24

10 min

6 minutter

Sjekk hvor god du er på merkevarebygging

Husk, i den digitale æraen, er din 'Share of Search' like viktig som din markedsandel.

24.01.24

10 min

5 minutter

Hvordan få opp engasjementet i B2B markedsføring

Jobber du med markedsføring i en bedrift som selger til bedrifter? Da vil jeg dele litt inspirasjon med deg.  B2B […]

19.01.24

10 min

5 minutter

Endringer rundt samtykke: Forbered deg på Google Consent Mode V2

Hvis du ønsker å "vise personlig tilpassede annonser" på Google må du fra fra Mars 2024 ha et oppdatert samtykke for å fortsette å kunne gjøre dette.

16.01.24

10 min

5 minutter

Fordelen av å være synlig i flere kanaler

Markedsføring i flere kanaler er ikke lenger bare en fordel, men en nødvendighet i dagens digitale landskap. Ved å integrere betalt søk med andre kanaler, kan du skape en kraftfull synergi som øker rekkevidden og effektiviteten av dine kampanjer.

15.01.24

10 min

5 minutter

Nå kan du legge til lenker til sosiale medier på Google Min Bedrift

Når du søker etter bedrifter på Google kommer det ofte opp en bedrifts-oppføring med sentral informasjon. Nå blir denne oppføringen enda rikere ved at du kan legge til lenker til sosiale medier.

12.01.24

10 min

5 minutter

1 2 3 52

Noen av våre spennende kunder

Lurer du på noe?

Benytt skjemaet under


    Meld deg på vårt nyhetsbrev
     
    Alle rettigheter reservert 2024
    arrow-down