Video til Snapchat

Video på Snapchat har på rekordtid inntatt en helt sentral rolle i kommunikasjon og kontakt mellom venner. Snapchat har en yngre målgruppe som ikke følger de samme reglene som andre kanaler. Her skal det være raskt, gøy og med bruk av filter og effekter.

Her går vi gjennom det som er viktig uansett om du skal gjøre det selv, ønsker litt hjelp fra oss eller at vi skal gjøre alt med filming og annonsering.

Kontakt oss i dag for hjelp med Video til Snapchat


Video er mye brukt på Snapchat og dette er en kanal hvor korte filmer egner seg svært godt. Det betyr også at du må komme til poenget med en gang, og ofte ikke har tid til mer enn ett poeng.

Noe av det som kjennetegner de filmene som lykkes på Snapchat er

 • Har ett budskap
 • Korte filmer, maks 10 sek
 • Test filter og linser
 • Forteller en historie

 

I tillegg kan du på Snapchat spille på humor enten gjennom innholdet i filmen eller med filter og effekter.
Det er flere ting som er viktig for å lykkes med video på Snapchat. Videoene er ofte kortere og bruk av filter og linser til å legge på effekter er vanlig.

 • Fang oppmerksomheten med en gang
 • Troverdig avsender
 • God lyd og lys
 • Tydelig teksting

Men kanskje det viktigste er å teste flere videoer, gjerne samtidig og mot samme målgruppe. Da kan vi samle inn data på hva som fungerer slik at vi kan optimalisere og hele tiden lage filmer som fungerer enda bedre.

Hva vil du si og hva er målet ditt? For å komme i gang med video til Snapchat er det viktig at du finner noe kort og konkret som du ønsker å vise frem eller snakke om.

Etter at du har laget filmene kan du benytte Snapchat annonsering til å annonsere filmene til et utvalgt publikum. Her kan du vise forskjellige videoer til forskjellige målgrupper, eller teste samme video for å se hvem som responderer best.

Digital Opptur kan hjelpe deg med både å planlegge, gjøre opptak, etterarbeid og klargjøring av videoene i tillegg til distribusjon av filmene gjennom f.eks. annonsering og digital markedsføring.

Kontakt oss for en hyggelig prat om hva du ønsker og så finner vi sammen ut av hva vi kan gjøre og hvem som skal gjøre hva.

Trenger du hjelp med video til Snapchat eller har noen spørsmål er det bare å kontakte oss her.

 

Lurer du på noe?


  På utkikk etter lesestoff?

  Meld deg på vårt nyhetsbrev
   
  Alle rettigheter reservert 2024