Levende bilder forteller en historie på en veldig effektiv måte og blir stadig mer sentralt i både kommunikasjon og digital markedsføring

Video til Nettside

Video på nettsiden kan være effektivt for å vise frem eller fortelle et budskap. Video er populært hos mange brukere som foretrekker å se eller få det forklart med video istedenfor tekst.

Video til Youtube

Video på YouTube har i over ti år vokst til å bli en svært viktig kanal. Med koblingen til Google Ads gir det ekstra muligheter til å kombinere organisk video med videoannonser - skreddersydd mot en utvalgt målgruppe.

Video til Facebook

Video tar stadig en større andel av innholdet på Facebook og ved annonsering ser vi at video gjør det bedre enn bilder. Men det er flere ting som er viktig å gjøre for å lykkes med video på Facebook.

Video til Instagram

Video til Instagram blir stadig mer sentralt enten det er som innlegg, annonsering eller gjennom Instagram-TV (IGTV).

Formatet på Instagram er ofte vertikalt eller kvadratisk da filmene først og fremst blir sett på mobiler.

Video til Snapchat

Snapchat er relativ ny som markedsføringsverktøy, men kanalen og formatet egner seg svært godt for raske budskap, gjerne tilpasset en yngre målgruppe.

I Norge har i overkant av 2,5 millioner mennesker en profil på Snapchat. Med så mange brukere og stadig bedre muligheter til å velge hvem du skal snakke med er dette en kanal som blir stadig mer spennende.

Video til LinkedIn

Video på LinkedIn vil hjelpe deg med å skille deg ut og kan brukes enten i innlegg eller i annonser.  Innlegg med video gjør det normalt bedre enn innlegg uten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024