Video til nettside og nettbutikk

Video på nettsiden kan være effektivt for å vise frem eller fortelle et budskap. Video er populært hos mange brukere som foretrekker å se eller få det forklart med video istedenfor tekst.

Levende bilder forteller en historie på en veldig effektiv måte og blir stadig mer sentralt i både kommunikasjon og digital markedsføring.

Her går vi gjennom det som er viktig uansett om du skal gjøre det selv, ønsker litt hjelp fra oss eller at vi skal gjøre alt med filming og annonsering.

Kontakt oss i dag for hjelp med Video til nettsider og nettbutikker


Jo mer kompliserte produkter eller tjenester du tilbyr, jo større effekt kan video ha for å forklare og svare på spørsmål. Du må også tenke gjennom hva du ønsker at videoen skal gjøre.

Skal videoen supplere teksten eller skal film og tekst være ganske likt? Skal videoen vise hvordan noe brukes eller ha et større fokus på salg?

Vi anbefaler også at vi bruker data fra nettsiden og Google Analytics til å både gjøre en analyse og vurdering i forkant, samt sporer effekt i etterkant.   

Det er flere ting som er viktig for å lykkes med video på nettsider og nettbutikker. På en nettside kan du ha litt lengre filmer og det er ofte informative filmer.

 • Tenk gjennom budskapet
 • Fang oppmerksomheten tidlig
 • God lyd og lys
 • Tydelig teksting

Tenk gjennom hvilken side videoen skal publiseres på og hva annet som finnes av informasjon der. 

På nettsider er det ikke like viktig med korte videoer, og ofte så kan lengre videoer fungere svært godt til for eksempel å vise hvordan et produkt monteres, vedlikeholdes eller brukes i kombinasjon med noe annet.

Video på nettsiden din bør sees i sammenheng med annet innhold og hvilke sider det kan passe med video.

Enten om du ønsker å teste et område først, eller legge en helhetlig plan om bruk av film til å oppnå resultater.

Digital Opptur kan hjelpe deg med både å planlegge, gjøre opptak, etterarbeid og klargjøring av videoene i tillegg til distribusjon av filmene gjennom f.eks. annonsering og digital markedsføring.

Kontakt oss for en hyggelig prat om hva du ønsker og så finner vi sammen ut av hva vi kan gjøre og hvem som skal gjøre hva.

Lurer du på noe?


  På utkikk etter lesestoff?

  Meld deg på vårt nyhetsbrev
   
  Alle rettigheter reservert 2024