Google Shopping

Google Shopping - som er en kampanjetype i Google Ads - vil for de fleste nettbutikker være veldig viktig for å få salg og nye kunder. Vi hjelper deg med å lykkes med Google Shopping-annonser.

Du har helt sikkert sett Google Shopping-annonsene når du søker. Visuelt veldig synlig med store bilder, butikknavn og pris er disse et blikkfang som mange klikker på. Det gjør det viktig for nettbutikker å være tydelig tilstede.

Google Shopping både settes opp og driftes på en annen måte enn vanlige søkeannonser. Du må via nettbutikken din sette opp en feed som vi sender inn til Google.

Det er en rekke krav til hvordan denne feeden skal settes opp, hva den skal inneholde osv. Her kan vi hjelpe deg overfor teknisk leverandør slik at feeden din blir best mulig.

Når feeden er satt opp, sendt inn og godkjent starter vi arbeidet med å gjøre den både synlig og lønnsom. Gjennom analyse av data vil vi justere og optimalisere for å nå de målene vi har satt.

Google Shopping passer for alle nettbutikker. Ofte ser vi at Shopping-annonsene er noen av de mest lønnsomme og beste for butikken.

Så uansett om du er en stor eller liten nettbutikk så bør du ha på plass en good Google Shopping.

Oppsettet av feeden er i mange nettbutikkplattformer allerede tilgjengelig og inkludert. Av og til ser vi at det er nødvendig med noen endringer, men det er vanligvis mindre investeringer.

Det betyr at kostnaden er annonsering og dette bør settes opp og styres i tråd med de intensjoner og mål dere har. Hvor mye er dere villig til å betale for et salg?
Her vil vi også kunne hjelpe dere med å finne riktig nivåer og gi dere en anbefaling på hvor mye penger dere bør bruke på annonseringen.

Google Shopping er annerledes enn de andre måtene å annonsere på i Google Ads og krever at du jobber på en litt annen måte.

Normalt så vil du som kunde jobbe med tekst, bilder og annet innhold til feeden, mens vi drifter og optimaliserer kampanjen.

Ønsker du mer informasjon fra oss eller tilbud på Google Shopping er det bare å ta kontakt med oss eller komme innom for en prat.

Lurer du på noe?


    På utkikk etter lesestoff?

    Meld deg på vårt nyhetsbrev
     
    Alle rettigheter reservert 2024