Microsoft Ads (Bing Ads)

Microsoft Ads (tidligere Bing Ads) er ikke den største søkemotoren, men den kan fungere svært godt og til en meget god pris. Digital Opptur hjelper deg med både oppsett og drift av annonsering på Bing.

Bing er søkemotoren til Microsoft og finnes blant annet i Internet Explorer. Den brukes langt mindre enn Google, men de som bruker Bing Søk er ofte litt eldre og tjener mer. Dette er en spennende målgruppe som vi kan hjelpe deg å nå.

Hva er Microsoft Ads?

Microsoft Ads (tidligere kjent som Bing Ads) er en mindre søkemotor enn Google, men annonsering her kan likevel fungere svært godt til en lav pris. Digital Opptur hjelper deg med både oppsett og drift av annonsering i Microsoft Ads.

Når du annonserer i Microsoft Ads kan du også vise annonser på andre søkemotorer som Yahoo og Ecosia.

Hvordan fungerer annonsering på Bing?

Annonsering på Bing fungerer i stor grad på samme måte som Google Ads og er bygget på de samme prinsippene.

Det er viktig med en god struktur på kontoen din, gode landingssider og tett oppfølging.

Hver gang noen søker på Bing og søket matcher søkeordet du byr på og målrettingen du har satt, vil en av dine annonser kunne vises med mål om å få klikket og besøk til din nettside. 

Bing er søkemotoren til Microsoft og finnes blant annet i Internet Explorer. Den brukes langt mindre enn Google, men de som bruker Bing Søk er ofte litt eldre og tjener mer. Dette er en spennende målgruppe som vi kan hjelpe deg å nå.

Hvor mye koster annonsering på Bing?

Det gjøres færre søk på Bing enn det gjøres på Google, men lavere volum betyr også at det ofte er mindre konkurranse og lavere priser. 

Summen av dette er for de fleste en veldig god lønnsomhet, noe som gjør at Bing er en viktig kanal å være tilstede i.

Hvordan starte med Bing annonsering?

På grunn av færre søk på Bing enn på Google anbefaler vi normalt at vi starter med annonsering på Google Ads og bygger opp en god struktur og annonsering der.

Da går det raskere å få svar på hva som fungerer og hva som ikke fungerer slik at vi kan optimalisere annonser, søkeord og landingssider.

Når vi har en god struktur klar vil vi sette opp tilsvarende på Bing og optimalisere den opp mot de målene som vi har satt.

Vil du prøve annonsering i Bing Søk hjelper vi deg gjerne med dette. Kontakt oss i dag for mer informasjon og tilbud på oppsett, drift og optimalisering av annonsering i Bing.

Lurer du på noe?


    På utkikk etter lesestoff?

    Meld deg på vårt nyhetsbrev
     
    Alle rettigheter reservert 2024