Digital Opptur medlem i Bra Søk

17.06.18


5 minutter

Digital Opptur er blitt medlem i bransjeorganisasjonen Bra Søk som jobber med å spre kunnskap om søk og passe på at medlemmene har kunden i fokus.

Bra Søk er opptatt av at medlemmene gjør en god jobb gjennom at kundene både har innsyn og tydelig vet hva som inngår i avtalene. Det handler om at kundene får gode råd og ikke blir lurt.

Digital Opptur har vært opptatt av dette helt fra starten av og for oss er dette en naturlig selvfølge. Vi er tydelige i våre avtaler om at det er kunden selv som eier sine data inkludert annonser og søkeord. Kunden har også full tilgang til sin AdWords-konto og kan alltid gå inn og se hva som er gjort.

- I tillegg har vi valgt å ikke ha noen bindingstid i våre avtaler, rett og slett fordi vi ikke selv er noe glad i bindingstid og ønsker da heller at kundene skal ønske å fortsette å være kunde hos oss, forteller daglig leder Erik Storm.

Bra Søk har siden 2007 jobbet med at hele bransjen som jobber med både søkemotoroptimalisering og betalt søk skal følge retningslinjer og gjøre en god jobb.

Det er naturlig for oss i Digital Opptur å være med å støtte opp under en god bransjestandard slik at stadig flere annonsører kan se verdien av bra søk.

 

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024