Digital Opptur fortsetter i Drammen 

03.11.23


5 minutter

I en tid preget av uforutsette utfordringer og endringer ønsker vi å dele en viktig oppdatering med våre kjære kunder og samarbeidspartnere.

Selskapet i Drammen er dessverre konkurs, men vi står fast ved våre forpliktelser. Kunder og to ansatte blir med videre i morselskapet Digital Opptur AS og vi vil være til stede i både Oslo og Drammen.

Her deler vi en kort oppsummering av vår situasjon og planer for fremtiden.

Hva skjer videre?

For å oppsummere:

  • Vi kommer fortsatt til å operere med avdeling i Drammen
  • To ansatte fra Drammen blir med videre: Jonatan Killingstad og Iren Hope
  • Alle kundene blir ivaretatt videre
  • Det gode arbeidet fortsetter

Drammen er en flott by med mange spennende bedrifter og flinke folk. Det var også mye av grunnen til at vi etablerte et eget selskap der. Siden da har det blitt levert mye bra arbeid, av dyktige ansatte i tett samarbeid med kolleger i Oslo. 

– Først og fremst vil jeg rette en stor takk til de dyktige ansatte i Drammen som har gjort en veldig god jobb. Vi får heldigvis med oss to stykker videre, og gir alle de tidligere ansatte de beste skussmål. Dette er flinke fagfolk som det har vært en glede å jobbe med, sier styreleder i selskapet, Erik Storm

Hva skjedde?

I januar 2022 etablerte vi et datterselskap: Digital Opptur Drammen sammen med Joakim Bjugn og Iren Hope. Selskapet hadde 8 ansatte ved oppbudet i oktober 2023. Selskapet i Drammen hadde alle forutsetninger for å lykkes og gjøre det bra.

Grunnen til at selskapet i Drammen gikk konkurs, er at daglig leder har opptrådt uaktsomt og hensynsløst økonomisk over en lang periode etter vår oppfatning. Både de ansatte i Drammen og i Oslo har blitt ført bak lyset i lang tid. Hva som skjer videre i denne saken vil inntil videre være opp til blant annet bobestyrer og kreditorer.

Det er en vond situasjon både for de ansatte som har mistet jobben og kollegene i Oslo som alle er rammet og preget av situasjonen. Nå skal vi ta vare på kundene og kollegaer. Kundene i Digital Opptur Drammen er overført til morselskapet og vil fremdeles få de samme leveransene.

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024