Digital Opptur Drammen i nye lokaler på Strømsø Torg

09.05.22


5 minutter

I mai flyttet Digital Opptur Drammen inn i nye lokaler på Strømsø Torg og er nå sentralt i Drammen.

Det er fortsatt delvis en byggeplass når Digital Opptur-gjengen i Drammen inntar kontoret med sine Mac-er, kaffekopper og matchende tøfler. Etter å ha startet året på hjemmekontor kunne Marcus, Joakim og Iren flytte inn i Kontorhusets lokaler. O lykke!

Kontor midt i Drammen

Vi ønsker å ha en sentral rolle i Drammen. Det var derfor helt naturlig å flytte inn i et kontor midt i Drammen.

Med Drammen Street Food i første etasje og kun ett minutt til togstasjonen, gleder vi oss til å invitere kunder og samarbeidspartnere på lunsjer, kreative drodlemøter og fagsamlinger.

Digital Opptur Drammen i nye lokaler.
Digital Opptur Drammen er på plass i nye lokaler med de viktigste rekvisittene.

Det er flere grunner til at vi valgte å etablere oss akkurat her i lokalene til Kontorhuset, men viktigst er beliggenhet, sosialt nettverk og standard/fasiliteter. 

Strømsø Torg 4 er siste tilskudd i rekken av nye forretningsbygg i et område som har blitt omtalt som både “Drammens Grünerløkka” og “Drammens business district”. Beliggenheten i et sentralt vekstområde er spennende på både kort og lengre sikt. 

I Kontorhusets lokaler er det nesten 200 kontorarbeidsplasser. Med andre ord et lass av muligheter til å bli kjent med folk. Det å sitte i et mangfoldig miljø er viktig for oss, både for trivselen og for å være et synlig byrå. Ikke minst er det stas å holde til i et bygg med ambisjoner om å bli BREEAM-sertifisert - det vil si “best i klassen” på bærekraft og miljø. 

Mest av alt er vi glade over å ha et så flott kontor midt i Drammen. Kom gjerne på besøk! Vi er sosiale dyr som elsker å snakke om markedsføring over en kopp kaffe eller matbit.

Digital Opptur Drammen i nye lokaler.
Dag 1 i nytt kontorbygg hos Digital Opptur Drammen. T.v.: Marcus tester en av de lydtette telefon-burene.

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024