3 grunner til at vi sponser Strømsgodset

23.05.22


5 minutter

Digital Opptur Drammen er partner i bronseklubben til Strømsgodset IF fra sesongstart 2022. Det er flere grunner til at vi sponser, og her er topp 3.

I april signerte vi en sponsoravtale med regionens største fotballklubb. Vi ser at effekten av å sponse lokalt er med på å gi oss nettverk, gode opplevelser og spennende forretningsmuligheter.

Grunn nr. 1: Vi engasjerer oss lokalt

Vi er opptatt av hva som skjer i Drammen, og ønsker å heie frem gode lokale tiltak, organisasjoner og bedrifter. Det å støtte byens og fylkets største fotballklubb er en naturlig måte å vise lokalt engasjement på. 

ㄧSamarbeid med næringslivet er ekstremt viktig for oss, sier daglig leder og markedssjef i Strømsgodset, Rune Marthinsen. Han forteller at omtrent halvparten av klubbinntektene i Strømsgodset er sponsorinntekter. 

Det føles godt å vite at vi som sponser Strømsgodset bidrar til noe som er så positivt for hele byen og regionen.

Grunn nr. 2: Vi vil være der det skjer

Gjennom sponsornettverket i Godset treffes næringslivet jevnlig gjennom hele året over en hyggelig felles opplevelse. For oss er dette rett og slett en smart og trivelig måte å få synlighet og oppmerksomhet på. 

ㄧDet virker på oss som at den pakken Strømsgodset har satt sammen for sponsorer og øvrig næringsliv er i øverste sjikt blant norske klubber, sier daglig leder i Digital Opptur Drammen, Joakim Bjugn. Det er et høyt aktivitetsnivå og mange muligheter til å treffes, enten det er på kamp, lunsjer eller turer.

Grunn nr. 3: Positiv energi

Sist men ikke minst må vi nevne det åpenbare: Fotball er jo fryktelig moro. Det å møte opp med VIP-billetter på Marienlyst og se en kamp føles absolutt ikke som jobb. 

Vi tror at positivitet avler positivitet. Glade ansatte som får gjøre ting de liker, skaper overskudd og motivasjon. Og hvis vi samtidig gjør oss bemerket, kan det vel ikke bli mer vinn-vinn? For oss som har to fotballgale ansatte er valget enkelt: vi sponser Strømsgodset.

Har du lyst til å bli bedre kjent med hvem vi er og hva vi gjør er det bare å ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Kom også gjerne på besøk til kontoret vårt på Strømsø torg midt i Drammen. 

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024