Bli kjent med Robin, vår nye digitale rådgiver!

30.08.23


5 minutter

14. august hadde Robin Natter Berg sin første arbeidsdag hos Digital Opptur Drammen. Robin er ansatt som digital rådgiver, og har allerede blitt kastet inn i en hektisk hverdag i Drammen! Bli bedre kjent med vårt nyeste tilskudd her.

Hvor har du jobbet tidligere, og med hva?

"Jeg har tidligere jobbet i Nesco International, med nettbutikk inhouse. Da jobbet jeg primært med Google, annonsering i Meta og design."

Hva er dine nøkkelferdigheter?

"Det må jeg si er betalt annonsering i Google Ads og annonser i Meta. Det er det jeg kommer til å jobbe mest med fremover i Digital Opptur også."

Hvorfor ble det Digital Opptur?

"Jeg har lenge hatt et ønske om å jobbe i byrå. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av de som jobbet i Digital Opptur, og det virket som spennende og fremoverlent byrå i vekst. Noe som passet perfekt for meg! Det virker som det riktige valget (enn så lenge, hehe)."

Kommentar fra sjefen; 

"Ansettelsen av Robin som digital rådgiver hos oss i Drammen var en viktig strategisk beslutning for oss i Digital Opptur. Med voksende arbeidsmengde, spesielt rundt Google ADS, var det viktig å få på plass en skikkelig fagmann på området. 

Nå gleder jeg meg til å se Robin vokse inn i rollen, ta eierskap til kundene og vokse sammen med kundene, samtidig som jeg kan utvikle selskapet videre. Jeg er strålende fornøyd med samarbeidet."

Fem kjappe

Sommer eller vinter?

  • Sommer, 100%!

Google eller Bing?

  • Her har jeg vel ikke så mye annet valg enn å si Google.

Tønsberg Brygge eller Aker Brygge?

  • Lite som kan måle seg med Tønsberg Brygge midt på sommeren vel!

Hund eller katt?

  • Hund.

En ting du hadde tatt med deg hvis du ble strandet på en øde øy?

  • Sjakkbrikker (Jeg er ikke noe flink i sjakk, men hadde kjedet meg ihjel)

Trenger du digital rådgivning fra Robin, eller en av våre andre flinke digitale rådgivere? Kontakt oss her!

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024