Året 2022 ble en skikkelig opptur

26.12.22


5 minutter

Om ikke lenge runder vi av året 2022. Da er det alltid fint å kunne se litt bakover på hva som har skjedd i byrået, samtidig som vi ser fremover på det som kommer.

For dette året startet med et brak og nytt kontor i Drammen. Med dyktig og lokal kompetanse har vi bygget opp et fagmiljø som har levert langt over forventet. De har tiltrukket seg mange spennende kunder, ansatt enda flere flinke folk og måttet bytte kontor fordi de vokste. Alt i løpet av det første året.

Kontoret i Oslo har også vokst. Både i størrelse og antall ansatte. Gjennom vinteren overtok vi nye lokaler på Epicenter Oslo som er mye større og gir oss rom til å vokse videre. Her har vi innredet med sofaer, puter, familiebilder på veggen, speil, planter, robotstøvsuger og mange mange par tøfler. 

Folkene

Større plass har vært helt nødvendig når vi gjennom året har vokst til over 20 ansatte med dyktig fagmiljøer innen både sosiale medier, Google-annonsering, samt datainnsamling og teknologi.

Vi fortsetter å ta inn og ansette talenter ved å tilby de “verdens mest relevante deltidsjobb” innen digital markedsføring. Dette skaper så gode resultater at vi snart skal ansette flere Digitale MarkedsOpertører (DMO).

Nye kunder

Når både antall ansatte og kontorene vokser, er det naturligvis godt å se at vi får stadig flere kunder og at inntektene også øker kraftig. Vi skal fortsette å drive selskapet med økonomisk fornuft, men aldri glemme at det er de ansatte som er det viktigste og at vi skal ta godt vare på dem.

I tillegg skal vi fortsette å være nysgjerrige og utfordre både oss selv og andre. Vi skal prøve nye ting, men holde fast ved det som fungerer.

Sponsorat

I 2023 blir vi hovedsamarbeidspartner innen digital markedsføring til Strømsgodset Toppfotball og kommer til å være synlig med både logo på drakten og som engasjerte tilskuere på kamper. 

Vi skal fortsette å heie på de som gjør det bra, de som prøver og de som tar sjanser. Vi gleder oss til 2023! 

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024