Hvorfor vi flyttet inn i Epicenter Oslo

31.10.18


5 minutter

I Oktober 2018 flyttet Digital Opptur inn i et nytt bygg midt i Oslo sentrum som heter Epicenter. Her kan du lese om hvordan det er å ha kontor her og hvorfor vi valgte å flytte inn her.

Tidlig i sommer var eier av Digital Opptur, Erik Storm, på befaring i Pilestredet 33 på jakt etter nye kontorlokaler. Vi hadde på kort tid vokst til å bli for mange til de lokalene vi satt i og trengte både større plass, men ønsket også å være "del av noe større" inkludert det sosiale.

EPIcenter Oslo befaring Erik Storm

- Vi hadde sett på et par klassiske kontorfellesskap, men følte ikke helt at det var perfekt for oss. Når vi hørte om Epicenter ble vi nysgjerrig på både konsept, beliggenhet og tankene om kulturen og ønsket å bli bedre kjent med det, forteller Erik Storm.

På den første befaringen var det på med både vernesko, hjelm og vest. Det var langt fra ferdig, men en ivrig og engasjert Peter Jetzel viste oss rundt og fortalte ivrig om tankene og planene for bygget. Nå begynner bygget å fylles med både bedrifter og mennesker og vi har spurt daglig leder på Epicenter om hva han ser for seg.

Hva er målet med Epicenter Oslo?

- Vi har som mål å hjelpe både scale-ups og store bedrifter med å skape mer effektiv innovasjon og for å vokse raskere. Til det trenger vi mange bedrifter samlet og et mangfold som har ulike bakgrunn, kompetanse og teknologi, sier daglig leder på Epicenter Oslo, Peter Jetzel.

EPIcenter Oslo restauranten

Hva er den største forskjellen på Epicenter Oslo og andre steder selskaper kan leie kontorfellesskap?

- Epicenter Oslo skiller seg ut ved at vi er veldig fokusert på å bygge innhold gjennom eventer, aktiv match making, innovasjonsprosesser og kompetansedeling. Vi fokuserer på godt etablerte bedrifter og hvordan de kan vokse f.eks. internasjonalt. Vi er utrolig heldig at lokalene her i Pilestredet er så fine og de passer veldig godt til oss. Det er et fantastisk bygg hvor vi ser at folk trives, forklarer Jetzel.

Med erfaring fra blant annet Google vet Jetzel hvor viktig bl.a. god mat er for at du skal trives på jobben.

- Mange her jobber mye og er her lenge, da er det veldig viktig med god mat og at det er gøy å sitte her. Det har vi mye fokus på og maten for veldig gode tilbakemeldinger - og snart kommer et flott fitnes senter også.

EPIcenter Oslo Digital Opptur

Førsteinntrykket

Vi har ikke hatt kontor i Epicenter Oslo lenge, men førsteinntrykket overgår selv våre høye forventninger.

- Vi har flyttet inn i 5. etasje og har etter min mening det beste kontoret i hele bygget. Med egen balkong og innredning i tråd med vårt ønske om et hjemmekoselig kontor med sofa, teppe og tøfler, sier Erik Storm

Lokalene er veldig fine, maten er noe av det beste vi har smakt og beliggenheten er glimrende.

På 1960-tallet var Pilestredet 33 kjent som Shell-bygget og en del av oljetiden i Norge, senere har Telenor hatt lokaler her da mobiltelefoner var med på å endre hverdagen vår. Nå er det klart for Digital Opptur - og andre digitale bedrifter i Epicenter.

De som jobber her har en positiv innstilling som smitter over og etterhvert som stadig flere bedrifter og personer flytter inn øker både den sosiale og kunnskapsmessige verdien av å ha kontor her.

Ønsker du å komme innom oss er det bare å kontakte oss her.


På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024