Nå kan du legge til lenker til sosiale medier på Google Min Bedrift

12.01.24


5 minutter

Når du søker etter bedrifter på Google kommer det ofte opp en bedrifts-oppføring med sentral informasjon. Nå blir denne oppføringen enda rikere ved at du kan legge til lenker til sosiale medier.

Din tilstedeværelse på nett er kritisk for enhver bedrift. Den gode nyheten er at Google nå gjør det enda enklere for bedrifter å koble sammen sin online tilstedeværelse. Med den nyeste oppdateringen til Google Min Bedrift, kan bedrifter nå legge til lenker til opp til syv sosiale medier direkte i deres Google-bedriftsprofil!

Hva betyr dette for din bedrift?

Dette er en fantastisk mulighet for å øke synligheten og styrke merkevarebyggingen. Ved å legge til sosiale medier-lenker, kan potensielle kunder enkelt finne og følge deg på plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, X (tidligere kjent som Twitter), og YouTube. Dette betyr mer direkte kommunikasjon med kundene og en sterkere digital tilstedeværelse.

Enn så lenge så er linker til sosiale medier bare tilgjengelige i utvalgte områder, og du kan bare legge til én link per sosial medieplattform. Du kan derfor av og til oppleve å ikke få opp lenkene til sosiale medier, men det er ingen grunn til å ikke legge de inn da de kommer til å bli synlig etter hvert.

Her finner du Digital Opptur sin Bedrifts-profil.

Hvordan legge til og administrere disse linkene?

Legg til lenker:

  1. Gå til din bedriftsprofil.
  2. Klikk på 'Endre profilen', deretter 'Bedriftsinformasjon' og 'Kontakt'.
  3. Under 'Sosiale profiler', velg sosiale medier du ønsker å legge til.
  4. Fyll inn nettadressen og lagre.

Rediger eller fjern lenker:

  • Følg samme trinn, og oppdater eller fjern linkene etter behov.

Vær oppmerksom på at Google kan legge til disse linkene automatisk, så det kan være lurt å jevnlig følge med på profilen din. Du har full frihet til å redigere eller erstatte disse.

Hvorfor er dette viktig?

Integreringen av sosiale medier i Google Min Bedrift er et stort steg mot en mer helhetlig digital tilstedeværelse. Det gjør det ikke bare enklere for kunder å finne deg på ulike plattformer, men det åpner også for en rikere, mer engasjerende interaksjon med målgruppen din.

Gå inn på din Google Min Bedrift-profil i dag og begynn å lenke dine sosiale medier. Det er en enkel, men kraftfull måte å styrke din digitale tilstedeværelse på.

Ta kontroll over din digitale tilstedeværelse

Med disse nye funksjonene har du nå mer kontroll og fleksibilitet over hvordan bedriften din presenteres online. Dette er en gyllen mulighet til å vise frem bedriftens unike personlighet og bygge sterkere bånd med ditt publikum.

Hvis du trenger hjelp med din digitale strategi, eller å få bedre synlighet på Google eller Sosiale Medier - er det bare å kontakte oss for en hyggelig prat.

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024