Pengeoverføring via Gmail på mobilen

15.03.17


5 minutter

Mulighetene til å enkelt overføre penger digitalt blir stadig mer vanlig - og nå har Google lansert muligheten til å overføre penger via Gmail på mobilen like enkelt som du sender en epost.

Det er en liten stund siden det ble mulig - i USA og England - overføre via Gmail i nettleseren. Nå er det også mulig å gjøre det via Gmail App'en for Android brukere.

Alle i Norge har siden DnB lanserte Vipps lært seg at det er enkelt å overføre penger med mobilen. Enten du har vært ute å spist middag, vært på hyttetur eller lagt ut for en gave for noen er det nå ingen unnskyldning for å ikke overføre beløpet med en gang.

Veien fra pengeoverføring til betaling er kort og dette er nok et skritt i retning av at mobilen blir det nye bankkortet - både online og offline.

Google opplyser at pengeoverføringen vil være helt gratis for både den som sender og den som mottar. Det er mulig å overføre penger til alle, ikke bare de med en Gmail adresse. Men tjenesten er forløping bare tilgjengelig i USA og det er ikke opplyst noe om når dette kommer hitover.

 

Send penger via Gmail

Nå kan du - i USA - sende penger direkte i Gmail

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024