Få hjelp å sette opp Google Analytics 4 eller Matomo Analytics

Google Analytics slik du kjenner det blir skrudd av Juni 2023. Dermed bør du allerede nå starte å samle inn data slik at du har ett år med historikk.

Men hva skal du bruke? 

Både den nye versjonen av Google Analytics, men også alternativer som Matomo, kan være riktig for deg. Her får du hjelp til både rådgivning og oppsett av analyseverktøyet som er riktig for deg.

Matomo Start

Hjelp med valg av analyseverktøy
Opplæring i nytt verktøy
1t support
50.000 hits
499 ,-
pr. mnd

Matomo Vekst

Hjelp med valg av analyseverktøy
Oppsett av sporing
Workshop i sporingsstrategi
Overføring av data
Opplæring i nytt verktøy
1t support
300.000 hits
1.599 ,-
pr. mnd

Matomo Moden

Alt som følger med i Vekst
Kobling mot flere kanaler
3t support
1.000.000 hits
2.999 ,-
pr. mnd

Trenger du et analyseverktøy?

Den store fordelen med å bruke et analyseverktøy er at du får innsikt i hvilke aktiviteter på nettet som fungerer og ikke. Ved å la være å analysere og teste kontinuerlig, går du glipp av muligheten til å treffe målgruppen din bedre og oppnå stadig bedre resultater.

Hvilket analyseverktøy skal du ha?

Dette er et viktig spørsmål som vil sette retning og rammer i tiden fremover. For at du skal kunne ta et best mulig valg ønsker vi å hjelpe deg med innsikt og fakta om fordeler og ulemper med hvert alternativ.

Hvis du allerede har bestemt deg for hvilket analyseprogram du skal bruke kan du her få hjelp med oppsett, installasjon og verifisering av datainnsamlingen.

Hvorfor flytte over til Matomo

Datatilsynet i Europa har pekt på at Google Analytics samler data og sender dem til servere i USA, som er i strid med GDPR. Derfor ønsker nå flere virksomheter å flytte til Matomo Analytics, som lagrer opplysninger i Europa. 

Dette kan være spesielt aktuelt for bedrifter og organisasjoner som jobber med personsensitive data, samt offentlig sektor.

Matomo er et godt analyseverktøy som vil gi mye av den samme innsikten som du vil finne i Google Analytics. Du kan velge mellom en server- eller skybasert løsning. Vi har skrevet mer om Matomo her.

Dekker ikke pakkene dine behov?

Benytt kontaktskjemaet under, så tar vi gjerne et kaffemøte!

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2021