Digital Opptur blir en av hoved-samarbeidspartnerne til Strømsgodset

27.09.22


5 minutter

Suksesshistorier i arbeidslivet finnes det mange av. Som regel kommer dem av hard jobbing, flinke kolleger og en god dose flaks. I noen tilfeller kan det også lønne seg med et lidenskapelig hjerte for fotball og lokallaget. For Digital Opptur Drammen krysser vi av “check” på alle boksene. 

Nå rykker vi opp fra å være Strømsgodset-sponsorer i Bronseklubben til å bli en av hovedsamarbeidspartner med plass i selveste SIF-lauget. 

Digital Opptur Drammen ble etablert i januar 2022 med én ansatt og et da hårete mål om 2 mill. i omsetning. Planen var at 2022 skulle brukes til å etablere seg som et byrå i Drammen. 

Drømmen om mange ansatte, vanvittig omsetning eller stort overskudd la vi heller inn i planene for 2023 og 2024. Historien har derimot blitt en helt annen: 1. september talte selskapet allerede 6 ansatte – det hårete målet ble plassert lenge før vi tok sommerferie. 

Et hegemoni som var “up for grabs”

Det er allerede flust av gode reklamebyråer og kreatører i Drammen, men vi i Digital Opptur følte at Drammen manglet et ordentlig digitalbyrå med fokus på det gode samspillet mellom innhold, kundereiser, konverteringer og “knowhow” i dagens digitale flater. 

Hvilket innhold skriver man til hvilke flater, hvordan vil dine kunder og potensielle kunder at du skal kommunisere på Snapchat, TikTok og Youtube, og hvilke målgrupper skal vi bruke penger på nå ut til? 

Her mener vi at vi kommer inn i bildet. Vår jobb er å forvalte det du får av grafisk design, foto og film fra reklamebyråene slik at du vår mest mulig ut av dine organiske eller betalte innlegg. Så enkelt, men så vanskelig. 

De strategiske beslutningene 

Er det én ting som er viktig når man bygger byrå, så er det hvilket nettverk man vanker i. I Drammen mener vi det er ett nettverk i Drammen som skiller seg ut; nemlig Strømsgodset Toppfotball sitt sponsorforum. 

Her møter næringslivet flittig opp til Strømsgodsets egne opplegg og ikke minst på hovedtribuner, “pølsevip”, “Gamle gress” og “champions club” annenhver søndag så lenge terminlisten varer. Frekvensen, hyppigheten og antall kontaktpunkter du får gjennom året kan ikke sammenlignes med noe annet. 

Derfor valgte vi våren 2022 å bli sponsor av Strømsgodset Toppfotball. Nærmere bestemt i Bronseklubben. Vårt viktigste mål var å bli kjent med Strømsgodset, partnerne og opplegget.  

Etter 6 måneder i sponsorpoolen er vi ikke i tvil om at dette er en av våre viktigste arenaer å være tilstede på.

Vi satser og skal fremover skape digitale oppturer for Strømsgodset 

Det nærmer seg sesongslutt for fotballaget, men administrasjonen i Godset jobber knallhardt for å sikre sponsoravtalene for neste år.  Når salgssjef Selim Emeci lurte på hva våre tanker rundt neste års sponsorat var, var vi ikke i tvil. 

Fra og med 1. januar 2023 gjør vi et skikkelig opprykk og etablerer oss som Strømsgodsets hovedsamarbeidspartner på digital markedsføring. Dermed tar vi altså plass i SIF-lauget sammen med aktører som Drammens Tidende, ECIT, Glitre, Puma og Fjerdingstad. 

Selv om Strømsgodset kanskje er Drammens mest kjente merkevare følte vi at det fortsatt var endel som manglet, når det gjelder å ta ut potensialet i den digitale markedsføringen.

Vi skal vokse sammen med Strømsgodset Toppfotball

Etter et drøyt halvår i sponsorpoolen, er vi ikke i tvil om at investeringen vi nå gjør for 2023 vil betale seg over tid. Vi tror at denne strategiske beslutningen vil plassere oss i eliteserien av byråer i fremtidens Buskerud.

Strømsgodset Toppfotball er Drammens og Buskeruds fotballklubb. Skal du se, spille eller snakke om fotball er det vanskelig å komme forbi Godset. 

På samme måte ønsker vi at dersom en potensiell kunde i Drammen skal ha tjenester som inneholder digital strategi, innholdsstrategi, sosiale medier eller annonsering i Google Ads,  så skal underbevisstheten deres tenke Digital Opptur. 

Digital Opptur består av over 22 eksperter innen digital markedsføring, hvor 6 har kontor midt i Drammen. Her kan du komme innom for en hyggelig prat om hvordan du kan få din egen digitale opptur.

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024