Vi har utviklet en Looker Studio connector for Kobler

15.09.23


5 minutter

Hva er Kobler?

Kobler er en kontekstuell annonseplattform som lar deg plassere annonser i norske nettaviser basert på kontekst. I motsetning til tradisjonelle tilbydere som plasserer annonsene basert på persondata.

Kobler hjelper deg med andre ord å plassere annonser mer relevant, til en lavere kostnad enn tradisjonell displayannonsering. Les mer om Kobler her.

Hvorfor lagde vi en connector?

Vi i Digital Opptur bruker i stor grad Google Looker Studio (tidl. Data Studio) til å sømløst rapportere fra de forskjellige kanalene vi bruker i annonseringen til kundene våre.
Dette gjør at vi enkelt kan koble inn de forskjellige kildene i en samlet rapport. Både vi og kunden slipper å navigere gjennom fire ulike plattformer for å finne en oversikt over eksempelvis spend, visninger og klikk. Enklere for kunden, og enklere for oss. 

Det er relativt enkelt å koble opp Google sine kilder som Google Ads og Google Analytics til Looker Studio. Det er også utviklet mange koblinger for eksempelvis Facebook, Instagram og Snapchat. Problemet ligger i at Kobler fortsatt er en relativt liten plattform i den store sammenheng (de er tilgjengelig i hele Skandinavia og Nederland) og det er derfor ikke utviklet en Looker Studio Connector for plattformen. Frem til vi tok saken i egne hender og utviklet en selv.

Kan jeg bruke connectoren?

Ja, det kan du! Vår helt egen Looker Studio connector er designet spesielt for Kobler, og er tilgjengelig for alle i Looker Studio sitt Partner Galleri. Det eneste du trenger er en annonsekonto hos Kobler og tilgang til rapporterings-API nøkkelen, og så er du i gang!

Oversikt over statistikk på annonse i Kobler. Statistikken kommer fra Looker Studio connector.

Trenger du hjelp med Looker Studio Rapport, eller ønsker du din egen Connector til Looker Studio?

Vi i Digital Opptur hjelper deg gjerne med å opprette en Looker Studio Rapport for enklere rapportering i en hektisk arbeidshverdag.

Vi har også god erfaring med å navigere i Google sine krav for Google Looker Studio Partner Connector. Derfor hjelper vi også til med utvikling av dette, samt prosessen for å få denne godkjent og inn i Partner Galleriet til Google.
Trenger du hjelp med Looker Studio eller Kobler? Ta kontakt med oss i dag!

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024