Hvordan lage karusell-innlegg på Facebook organisk?

01.11.22


5 minutter

Har du også lurt på hvor det ble av funksjonen der man kunne lage karusell-innlegg på Facebook? Da mener jeg ikke den betalte versjonen, men den organiske. Du vet, den gode gamle karusellfunksjonen. 

Det har i alle fall jeg lurt på, og jeg har googlet opp og ned for å finne en måte å gjøre dette på. Det finnes nemlig en måte å opprette et innlegg med den gamle metoden. 

Du skulle sett hvor glad jeg ble da jeg endelig fant det ut. I ekstase faktisk! Så fornøyd at jeg skrev et blogginnlegg om det. I det jeg skulle publisere innlegget stoppet jeg opp og tenkte “hmm … kanskje lurt å teste det for sikkerhets skyld”. 

Og det ene ledet til det andre: Det fungerer ikke! 

Tidenes nedtur. 

Hva er det som ikke fungerer? 

Man klikker seg gjennom alle de 9 stegene, setter opp karusellen, og skal publisere. Innlegget legges ut, men det legges ut med hvite bilder. 

På den positive siden: Nå har jeg forhåpentlig gjort at du slipper å søke deg i hjel etter smarte hacks for å klare det, og trykke deg gjennom en haug med steg som gir deg forhåpninger, og leder til et produkt som ikke fungerer. 

Vær så god 🙂 

Du kan derimot opprette karusellposter organisk i Linkedin, og det fungerer faktisk. Jeg lover!

PS: Vi hjelper deg gjerne med å lage karusell-innlegg i Facebook som annonser - for DET fungerer nemlig. Ta kontakt:)

På utkikk etter mer lesestoff?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 
Alle rettigheter reservert 2024