Bli med på oppturen!

Digital Opptur er et moderne digitalbyrå som hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler, enten det er å få flere til å besøke nettsiden din, eller få flere til å konvertere og kjøpe noe.

Lønnsomme kampanjer

Basert på data og analyse gir vi konkrete råd og anbefalinger, holder kurs og workshops. Bruk data til å ta bedre avgjørelser med fokus på lønnsomhet.

Bli oppdaget av flere

Riktig budskap til riktig person gir resultater. Med god bruk av digitale kanaler, analyse og performance marketing kan du bli oppdaget av flere som er interessert i hva du tilbyr.

Rådgivning og strategi

Gode råd basert på en kombinasjon av data og erfaring. Vi hjelper deg med både store og små spørsmål innen digital markedsføring og rådgivning slik at du skal forstå hva du bør gjøre.

Analyse og sporing

Innsamling av riktig data er avgjørende for god analyse og avgjørelser som er riktig for deg. Vi hjelper deg hele veien fra sporing, datainnsamling, analyser og strategi.

Du er i godt selskap

Annonsering på Sosiale Medier

Annonsering på Facebook gir muligheter til å målrette skreddersydde budskap og skape resultater som få andre kanaler kan tilby. Kombinerer du de med Instagram og Snapchat blir ofte resultatene enda bedre.
Mer om Facebook-annonsering

Annonsering på Google

Vis relevante annonser når noen søker etter det du tilbyr. Vi hjelper deg med Google Ads og Bing Ads uansett om du har stor eller liten konto.
Mer om Google Ads-annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsidene for å rangere best mulig i søkemotorer gjennom å være relevant for brukere. Vi hjelper deg med både det tekniske og strategiske slik at du kan få trafikk og inntekter fra søkemotorene.
Mer om Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kurs og workshops

Kurs og opplæring er en viktig del av Digital Opptur sin visjon og ønske om å dele kunnskap. Vi holder jevnlig kurs innen Facebook og Instagram og Google Ads og har også mulighet til å skreddersy egne kurs og workshops for din bedrift.
Mer om kurs og workshops

Hold deg oppdatert med Digital Opptur-bloggen

Hva er SEO og hvorfor er det viktig?

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å legge til rette for at nettstedet kan vises på relevante søkeord når noen leter etter […]

01.02.23

10 min

6 minutter

Relasjonsmarkedsføring

Relasjonsmarkedsføring handler å lytte til kundene sine og bygge et langsiktig forhold over tid. Det er en markedsføringsmetode som handler […]

25.01.23

10 min

5 minutter

Hva er egentlig forskjellen mellom markedsføringsstrategi og -taktikk?

Når vi holder workshops som angår markedsstrategi dukker ofte spørsmålet opp. “Hva er egentlig forskjellen mellom taktikk og strategi, og […]

13.01.23

10 min

5 minutter

Hva er Conversion API (CAPI) og hvordan sette det opp server side

Conversion API (CAPI) er et verktøy som tillater annonsører å spore og måle effektiviteten av sine annonseringskampanjer ved å sende […]

11.01.23

10 min

5 minutter

Lær deg hvordan du setter opp Google Tag Manager Server side

Få mer kontroll på datainnsamlingen, lær å sette opp Google Tag Manager (GTM) her.

11.01.23

10 min

11 minutter

Året 2022 ble en skikkelig opptur

Digital Opptur-sjefen oppsummerer året 2022.

26.12.22

10 min

5 minutter

1 2 3 46

Noen av våre spennende kunder

Lurer du på noe?

Benytt skjemaet under

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2023
arrow-down