Bli med på oppturen!

Digital Opptur er et moderne digitalbyrå som hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler enten det er å få flere til å besøke nettsiden din, eller få flere til å konvertere og kjøpe noe.

Lønnsomme kampanjer

Basert på data og analyse gir vi konkrete råd og anbefalinger, holder kurs og workshops. Bruk data til å ta bedre avgjørelser med fokus på lønnsomhet.

Bli oppdaget av flere

Riktig budskap til riktig person gir resultater. Med god bruk av digitale kanaler, analyse og performance marketing kan du bli oppdaget av flere som er interessert i hva du tilbyr.

Rådgivning og strategi

Gode råd basert på en kombinasjon av data og erfaring. Vi hjelper deg med både store og små spørsmål innen digital markedsføring og rådgivning slik at du skal forstå hva du bør gjøre.

Analyse og sporing

Innsamling av riktig data er avgjørende for god analyse og avgjørelser som er riktig for deg. Vi hjelper deg hele veien fra sporing, datainnsamling, analyser og strategi.

Du er i godt selskap

Annonsering på Sosiale Medier

Annonsering på Facebook gir muligheter til å målrette skreddersydde budskap og skape resultater som få andre kanaler kan tilby. Kombinerer du de med Instagram og Snapchat blir ofte resultatene enda bedre.
Mer om Facebook-annonsering

Annonsering på Google

Vis relevante annonser når noen søker etter det du tilbyr. Vi hjelper deg med Google Ads og Bing Ads uansett om du har stor eller liten konto.
Mer om Google Ads-annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsidene for å rangere best mulig i søkemotorer gjennom å være relevant for brukere. Vi hjelper deg med både det tekniske og strategiske slik at du kan få trafikk og inntekter fra søkemotorene.
Mer om Søkemotoroptimalisering (SEO)

Kurs og workshops

Kurs og opplæring er en viktig del av Digital Opptur sin visjon og ønske om å dele kunnskap. Vi holder jevnlig kurs innen Facebook og Instagram og Google Ads og har også mulighet til å skreddersy egne kurs og workshops for din bedrift.
Mer om kurs og workshops

Hold deg oppdatert med Digital Opptur-bloggen

Om den gangen bikkja til Stian nesten ødela et årsverk

Vi snakker alltid varmt om hvordan man skaffer kunder gjennom digital markedsføring. Men det er en annen ingrediens som også kan gi deg gode resultater, og den ingrediensen skal vi fortelle om nå.

08.07.22

10 min

5 minutter

Hva er en Public Profile på Snapchat og hvordan får du en?

Hva er Public Profile på Snapchat, hvorfor må du ha en og hvordan lager du den? Svarene får du her.

30.06.22

10 min

10 minutter

Hva gjør du med sosiale medier i sommerferien?

Hva gjør du med sosiale medier i sommer? Her er noen gode råd fra oss!

30.06.22

10 min

5 minutter

Nyheter fra Google Marketing Live 2022

Google Marketing Live 2022 gikk av stabelen i Zurich mai 2022 og Digital Opptur var til stede. Her får du oppsummering av det siste innen Google-markedsføring.

20.06.22

10 min

5 minutter

Strengere regler for hvilke annonser som kan vises til tenåringer

Nå strammer Google inn reglene for hvilke annonser som kan vises til tenåringer over hele verden. Tiltakene blir iverksatt i […]

17.06.22

10 min

5 minutter

Få hjelp med innhold og tekst - det kan lønne seg

Innhold kan være så mangt. Fellesnevneren er at det underholder og inspirerer målgruppen din og gir kampanjene dine bedre suksessrate.

16.06.22

10 min

5 minutter

1 2 3 42

Noen av våre spennende kunder

Lurer du på noe?

Benytt skjemaet under

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2022
arrow-down