Google Analytics kurs hos Digital Opptur

03.04.18


5 minutter

Vi i Digital Opptur starter nå opp med Google Analytics kurs. Google Analytics er et av verdens mest brukte verktøyer for innhenting og analyse av webstatistikk.

Helt siden lanseringen i november 2005 har Google Analytics utviklet seg enormt, særlig de siste årene. Fra å være ren webanalyse, har Google Analytics utviklet seg til å også inkludere andre enheter og apparater, hvor vi nå kaller det for Digital Analyse.

Google Analytics Grunnkurs

To kurstyper

Vi starter lanseringen med å dele opp våre Google Analytics kurs i to heldagskurs. Den ene er Grunnkurs og den andre er Videregående kurs.

Google Analytics Grunnkurs

Grunnkurset er bygget opp slik at det eneste du trenger, er tilgang til en Google Analytics konto fra før av. Resten vil du få lære på kurset.

Her vil vi ta deg gjennom hvilke nøkkeltall som er verdt å bli kjent med, hvordan disse oppstår og hvorfor de er så viktige. I tillegg vil vi ta for oss flere rapporter, slik at du har et godt grunnlag når du forlater våre kurslokaler.

I tillegg til selve det operasjonelle i verktøyet, kommer vi også til å ta for oss en del andre viktige elementer, hvor du vil bli kjent med hvordan du kan identifisere sidetyper, atferden på disse og hva du kan forvente av KPI på disse.

Les mer om Google Analytics Grunnkurs

Google Analytics Videregående kurs

Det videregående kurset bygger på grunnkurset og tar en liten "recap" før vi går fullt i gang med enda mer detaljfokus og litt mer avanserte metoder innen digital analyse. Sett i helhet vil kursene kunne ta deg gjennom en reise fra å være såvidt kjent med Google Analytics, til å kunne være en god bruker av Google Analytics til å hente ut den innsikten du trenger.

Les mer om Google Analytics Videregående kurs

På utkikk etter mer lesestoff?

Bra søk logo
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Alle rettigheter reservert 2022